Generalforsamling i VU Esbjerg

Pressemeddelelse

Søndag d. 1. februar 2013 afholdt Venstres Ungdom i Esbjerg deres årlige generalforsamling, og der var rigeligt at klappe af, da den afgående formand, Jonas Bakkensen, havde givet sin beretning for det forgangne år. VU Esbjerg er gået frem i antal medlemmer, og fortsat flere melder sig på banen for at gøre en aktiv indsats i foreningen.

Jonas Bakkensen valgte efter tre år som formand at give stafetten videre til nye kræfter, og den nyvalgte formand, Jens Vind, udtaler:

 ”Det går rigtig godt, og vi kan mærke en stor interesse for både VU og Venstre. Den røde regering gør intet godt for Danmark, men vi kan tydeligt mærke dens eksistens på antallet af nye medlemmer, der vil tage kampen op mod det Forbudsdanmark, som S og SF repræsenterer.”

Jens Vind er 19 år, og studerer til dagligt på Syddansk Universitet. Jens er samtidig opstillet for Venstre til kommunalvalget 2013, og som VU’s kandidat har han plads nr. 5 på Venstres liste.

”Jeg glæder mig til at gribe fat, hvor Jonas Bakkensen slap, og der er absolut noget at leve op til. Med den nye bestyrelse er jeg dog ikke i tvivl om, at det kommende år byder på flere nye medlemmer og masser af spændende aktiviteter.”

Som næstformand blev Emil Hoffmann Madsen, som også var næstformand under Jonas Bakkensen, genvalgt. Af øvrige bestyrelsesmedlemmer blev Peter Lose, Ida Vind, Anne Haahr Andersen, Anne-Sofie Marquertsen  og Jonas Hedegaard valgt.

Skriv et svar