Valget blev sat i gang med First-strike!

Fredag d. 26 august blev dagen, hvor Folketingsvalgkampen blev sat i gang, og VU Esbjerg var i samarbejde med VU Ribe hurtigt ude! Allerede en halv time efter valget var sat i gang, blev VU Ribes First-strike aktion sat i gang med flyersuddeling på Ribe Katedralskole og senere på eftermiddagen i Ribe gågade. Dette blev stærkt efterfulgt af VU Esbjerg, der fik sat en håndfuld  VU’ere i gang med at uddele flyers i først Esbjerg gågade og senere på  Esbjerg Statsskole til deres fredagscafé!

VU Esbjerg og VU Ribe har i et stærkt samarbejde fået opsat de 444 plakater, som vi havde lovet henholdsvis Bente Bendix og Ulla Tørnæs. Alle Ullas plakater var oppe før kl. 20 om aftenen, mens Bente Bendix’ plakater måtte vente til i dag (lørdag), da et kraftigt uvejr trådte ind i de Sydvestjyske egne, men op er de selvfølgelig kommet.

Under en valgkamp står foreningerne selvfølgelig ikke stille, og derfor var de, der kunne, inde på Esbjerg Torv for at hjælpe Ulla og Bente med flyers-uddeling og god snak med borgerne ved Venstres stand, der kommer til at være opstillet hver lørdag. Her er der altså en god mulighed for alle til at deltage i uddelingsaktionerne.

De første dage i valgkampen er så småt ved at være ovre, men VU Ribe står allerede mandag morgen igen klar med en hjælpende hånd, når Bente Bendix uddeler flyers ved Ribe Handelsskolen. Der sker noget i VU-foreningerne i Esbjerg kommune, og valget er blevet sat rigtig flot i gang!

Skriv et svar