Valgkampen kører på højeste tryk!

Der er nu gået knap halvanden uge af valgkampen, og der er gang i den i Sydvestjylland!

Der er blevet uddelt flyers, blevet stillet spørgsmål til paneldebatter, sunget sange for en blå regering samt hjulpet Lars Løkke godt på vej, da han var i Esbjerg.

VU Esbjerg og VU Ribe hjælper henholdsvis Ulla Tørnæs og Bente Bendix i deres kamp for at komme ind i folketinget. Her har VU Ribe stået klar med en hjælpende hånd, da Bente har skulle uddele flyers i Ribe gågade, et område Bente Bendix har ”overtaget” efter det tidligere folketingsmedlem Preben Rudiengaard. VU Ribe fik først samlet en god håndfuld til paneldebat på Ribe Katedralskole for derefter at vandre ud i Ribe – denne indsats har hjulpet til, at VU Ribe har fået to nye medlemmer på banen!

Ulla Tørnæs kører sin valgkamp mere stationært og centralt. Ulla har nemlig åbnet sin egen valgkampsbutik, hvor man altid kan komme ind for at få en snak med Ulla Tørnæs om de politiske emner samt give en hånd med til valgkampen. Det benyttede både folk fra VU Esbjerg og VU Ribe sig af, som derfor både tog del i indretningen og åbningen af valgbutikken, der befinder sig i Esbjerg gågade.

Onsdag kom så dagen, hvor VU Esbjerg skulle hjælpe til på Esbjerg Handelsskole. Der skete nemlig det, at selveste Lars Løkke Rasmussen kom forbi til en god snak. VU Esbjerg fik uddelt flyers og hjulpet til, så der var godt gang i debatten, hvor Lars Løkke svarede på spørgsmålet ”Nu I snakker om alt det der vækst, økonomi og statistik og sådan, ikk? Hva så med at legalisere cannabis?” med et ”Siger du, at vi får vækst af at fyre den fede?” En frisk bemærkning af Lars Løkke, der altså var i hopla denne onsdag ved Esbjerg Handelsskole.

Højdepunktet i valgkampen har hidtil været ved valgmødet i Esbjerg Musikhus, der fandt sted i torsdags. Her samlede VU Esbjerg og Ribe 10-15 medlemmer, der var klar til at give den gas med flyersuddeling, en snak med borgerne samt at få sunget sange mod DSU. En rigtig sjov og lærerig aften, hvor man fik mærket spændingen i valgkampen og samtidig fik set, at gejsten i valgkampen stadig er høj i det Sydvestjyske!

Skriv et svar