VU Esbjerg på retorikkursus!

Torsdag den 28. april mødte VU medlemmer fra bade Esbjerg og Ribe op til det længe ventet retorik oplæg af Morten Dahlin og Martin Bech på Tobakken.

Oplægget blev dog forsinket med næsten en time, da DSB endnu engang var i stand til at forstyrre en aften med endnu et forsinket tog. Heldigvis var dette ikke overraskende for VU Esbjerg som havde planlagt forud. Det kom derfor ikke til at påvirke tidsplanen. Da Morten Dahlin og hans makker Martin Bech så ankom, var VUerne klar på noget undervisning i retorik. Morten begyndte på sit karakteristiske oplæg med en kort introduktion, og et citat fra en af hans yndlings politikere. Efter sin Præsentation af sit emne, begyndte Dahlin at fortælle om vigtige argumentationstekniker som for eksempel brugen af Etos, Patos og Logos. Efterfølgende fik vi en kort introduktion af de øvrige partier, og hvordan det var bedst at begå sig med dem i debatter. Kort efter oplægget var slut, var VUerne lige i humør til lidt debat. Så VU-esbjerg fik sammen med deres kollegaer fra Ribe lige 20 minutter til lidt hyggedebat.

Efter en fremragende aften gik turen traditionelt vis til Stalden, hvor der blev hygget og snakket om diverse emner. Efter lidt sjov og afslapning var det dog tid til at tage afsked, efter en fremragende aften, med retorik, og argumentation.

Skriv et svar