Reportage: VU Esbjerg generalforsamling

Torsdag den 10. marts blev VU Esbjergs årlige generalforsamling afholdt. Medlemmer fra både Esbjerg samt fra Ribe dukkede op til denne begivenhed. Humøret var højt hos alle de tilkomne, og der var også stor repræsentation blandt de helt nye.

Mødet begyndte med at alle fik nogle forfriskninger nede i baren, inden vi fik sat mødet i gang. Dagsordenen blev godkendt, Jonas Nim Bakkensen var ordfører for dagsordenen, imens Vibeke læste den op. Under mødet fik formanden muligheden for at forklare de mange positive fremskridt, som VU Esbjerg har haft. Fremskridt som for eksempel med en næsten fordobling af medlemstallet, ikke kun i Esbjerg, men også med vores gode samarbejdspartner VU Ribe. Dog har alt ikke kun været en dans på roser i foreningen, Jonas påpegede også de komplikationer der er sket organisatorisk. Der var ingen tvivl om at den nye bestyrelse skulle være bedre end den forrige.

Det varede ikke længe før den første afstemning gik i gang, her var det valget om en formand. Ikke overraskende blev det Jonas Nim Bakkensen som løb med titlen. Det næste valg var valget af en næstformand, den genvalgte formand henstillede Emil Hoffmann Madsen til posten, som også løb af sted med den titel. Peter Lose fik kasserer posten, endnu engang efter henstilling fra formanden, og så skulle der vælges to medlemmer til posten som bestyrelsesmedlem. Kandidaterne til de to embeder hed Nicolai Knudsen, Jonas Hedegaard og Martin Schmith. Der var dermed lagt op til kampvalg mellem disse tre kandidater. Efterfølgende blev der holdt en kort tale fra de tre kandidater, på nær Jonas som ikke kunne deltage pga. sygdom, og dermed var det formanden der talte på hans vegne. Afstemningen var kort, og valget var klart, de to bestyrelsesmedlemmer blev med syv stemmer på hver, Nicolai Knudsen og Martin Schmith.

Efter valget af bestyrelsen fik de tilkomne en pause, inden der blev serveret pizza til alle. Resten af arrangementet blev derefter flyttet til stalden, hvor alle fik en hyggelig snak med hver især, de nye medlemmer fik specielt muligheden for at lære de andre medlemmer lidt bedre at kende. Aftenen forløb med smil og grin, samt nogle humoristiske kommentarer inden der blev sagt farvel og tak for denne gang, efter en vellykket generalforsamling.

Skriv et svar