På besøg hos KRIFA

Denne torsdag stod i arbejdsmarkedspolitikken og fagbevægelsens tegn, og startede på Huset 17.30, hvor VU’s arbejdsmarkeds- og erhvervsordfører, Jonas Rasmussen, havde taget turen fra København til Esbjerg for at fortælle om arbejdsmarkedets udvikling igennem de seneste hundrede år, med fagbevægelsen som omdrejningspunkt. Herefter gik turen til Kristelig Fagbevægelses (KRIFA) afdeling i Esbjerg, hvor afdelingschef Dina L. Siegumfeldt stod klar til at modtage VU’erne, som udover lokale fra Esbjerg kom fra både København og Fredericia.

KRIFA havde sørget for sodavand og aftensmad, og under spisningen gav Dina Siegumfeldt et kort oplæg med en introduktion til KRIFA’s historie og produkter. Herefter gik aftenens tredje oplægsholder på – Rolf Weber, politisk konsulent hos KRIFA. Undervejs i oplægget blev der både diskuteret Vejlegården, overenskomster og ny lønmodtagerlov, og da aftenen var færdig stod det klart, at selvom VU’erne og KRIFA bestemt ikke var enige om alt, var enigheden alligevel større end mellem VU’erne og den røde fagbevægelse.

Arrangementet afsluttede med en rundvisning på afdelingen. Herefter tog VU kort forbi Stalden, hvor der blev tid til en øl og en hyggelig snak.

Skriv et svar